FILMDAGE:

Der vil være voksne til stede ved alle forestillinger og en kort indledning, før filmen begynder. Sammenholdt med dette viser vi nogle gange film med en anden aldersanbefaling.

TILMELDNING:

To muligheder for udlevering af medlemskort:

1. Tag på biblioteket, og tag gerne med til hinanden, blot I husker ordre-ID. Afhentes lørdag 15. september mellem kl. 10 – 14 på Viborg Børnebibliotek, Vesterbrogade 15. Vi hygger med film og popcorn. Man kan IKKE købe medlemskort denne dag.
  2. Medlemskort udleveres ved første filmvisning.  (Undgå kø i biografen – tag på biblioteket).

Forældre, bedsteforældre m.fl., som vil med børnene i biografen, skal købe medlemskort. Voksne må gerne dele et medlemskort mellem sig, mens børnenes kort er personligt og derfor IKKE kan overdrages til en anden. Kortet skal medbringes til hver filmvisning.

MEDLEMSKAB:

Gruppe A, B og C er KUN for skolebørn, så yngre børn må desværre vente til de bliver gamle nok, eller de kan deltage i vores førskolegruppe (D).

Pris pr. medlemskab:
A+B+C+D: kr. 145,- (5 film)

Der er 8 forskellige former for medlemskab:
Gruppe A: Barn
Gruppe A: Voksen
Gruppe B: Barn
Gruppe B: Voksen
Gruppe C: Barn
Gruppe C: Voksen
Gruppe D: Barn
Gruppe D: Voksen

MEDLEMSKORT:

Dit barns medlemskort er personligt og SKAL medbringes hver gang. Hvis voksne skal med børnene i biografen, skal de også have et medlemskort.

HVOR:

POPCORN- OG SLIKSALG:

Kom i god tid! Køen kan være lang.

Bland-selv-slik: Hjælp dit barn i kiosken, så der er penge nok til det slik der vejes af. Af erfaring ved vi det kan være svært for nogle at bedømme mængden af slik og rådighedsbeløb, især for de yngste.

GENERALFORSAMLING:

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag 09.04.2019. Dagorden ifølge filmklubbens vedtægter.

NYHEDER:

“Like” os på Facebook og få nyheder om klubben.
Link til Facebook Side