VIGTIGT:

Der vil være voksne til stede ved alle forestillinger og en kort indledning, før filmen begynder. Sammenholdt med dette viser vi nogle gange film med en højere aldersanbefaling, men vi vurderer, at filmene godt kan ses med den gruppeopdeling, vi har valgt.

MEDLEMSKAB:

Gruppe A, B og C er KUN for skolebørn, så yngre børn må desværre vente til de bliver gamle nok, eller de kan deltage i vores førskolegruppe (gruppe D). Gruppe D – Vær opmærksom på at førskolebørn SKAL have et voksent medlem med – dette må gerne være en “dele-voksen” Pris pr. medlemskab: A+B+C+D: kr. 145,- (5 film) Der er 8 forskellige former for medlemskab: Gruppe A: Barn Gruppe A: Voksen Gruppe B: Barn Gruppe B: Voksen Gruppe C: Barn Gruppe C: Voksen Gruppe D: Barn Gruppe D: Voksen

PRAKTISK VEDR. MEDLEMSKORT

Forældre, bedsteforældre m.fl., som vil med børnene i biografen, skal købe medlemskort. Voksne må gerne dele et medlemskort mellem sig, mens børnenes kort er personligt og derfor IKKE kan overdrages til en anden. Kortet skal medbringes til hver filmvisning.

Afhentning af medlemskort:

Se siden Afhentning af medlemskort for mere information

HVOR:

POPCORN- OG SLIKSALG:

Kom i god tid! Køen kan være lang. Bland-selv-slik: Hjælp dit barn i kiosken, så der er penge nok til det slik der vejes af. Af erfaring ved vi det kan være svært for nogle at bedømme mængden af slik og rådighedsbeløb, især for de yngste. BEMÆRK: det er ikke tilladt at medbringe eget slik, m.m. i biografen.

NYHEDER:

Følg os på Facebook eller Instagram og få nyheder om klubben.

GENERALFORSAMLING

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag 19-04-2022. Dagorden ifølge filmklubbens vedtægter.

KONTAKT:

Alle henvendelser vedrørende filmklubben skal ske til filmklubben og IKKE til biografen. Du kan finde vores kontaktinfo under kontakt.